Praktijk

Nieuws

Praktijk nieuws

Esther Zwaal

4 januari 2023

I.v.m. de uitbreiding van onze zorg met o.a. de 13-weken-echo, centering pregnancy en spiralen plaatsen, zijn wij blij te vertellen dat Esther Zwaal ons team in 2023 komt versterken! 

Esther is voor velen een bekend gezicht, aangezien zij het afgelopen jaar het zwangerschapsverlof van Eve deels heeft opgevangen en daarvoor twee keer bij ons stage heeft gelopen.

Zwangerschapsverlof Eve

21 maart 2022

Eve is per 21 maart 2022 met zwangerschapsverlof gegaan.

Haar echowerkzaamheden zullen op locatie worden opgevangen door externe echoscopisten Jeannine, Sanne en Kelly. Zij zullen alleen de echo’s verrichten en verder geen verloskundige werkzaamheden of bevallingen begeleiden. In een uitzonderlijk geval zal het nodig zijn de echo op een andere locatie te laten plaatsvinden, zoals bij Verloskundige praktijk Hellevoetsluis of het Van Weel Bethesda ziekenhuis. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

Eve’s verloskundige werkzaamheden worden voor een groot deel binnen het huidige team opgevangen. Een enkele dienst zal door een extern verloskundige worden gewerkt. Per augustus 2022 hervat Eve weer haar werkzaamheden binnen de praktijk!

Pretecho's vanaf nu ook mogelijk in de praktijk!

16 maart 2020

Miranda van Gilst

Miranda van Gils komt ons assistenteteam structureel versterken. Je zult haar voornamelijk op de maandagen tegenkomen.