Bereikbaarheid

Onze praktijk is te vinden in het Medisch Centrum Brielle

Adres

Verloskundige praktijk
Brielle & Westvoorne
Amer 21, 3232 HA Brielle

Je kunt ons vinden op de eerste verdieping: eerste deur aan uw rechterhand. Het Medisch Centrum Brielle biedt uitgebreide parkeermogelijkheden en beschikt ook over een lift.

Meer informatie MCB:

www.medischcentrumbrielle.nl

Aanmelding

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je direct telefonisch bij ons aanmelden via het algemene telefoonnummer of vul het digitale aanmeldformulier in.
De eerste afspraak (intake) zal plaatsvinden tussen de 8 en 10 weken zwangerschap. Een verwijzing van de huisarts of gynaecoloog is niet nodig.

Bereikbaarheid

Telefoonnummer
ALGEMEEN: 0181 - 416102
(tijdens spreekuren)

Voor niet dringende vragen of het maken en wijzigen van afspraken kun je contact met ons opnemen via het algemene nummer op de volgende tijdstippen:

MA -  DI - WO - DO:
09:00 - 17:00 uur
Assistente
tenzij bezig met verpleegkundige handelingen

VR: 09:00 - 10:00 uur
Dienstdoende verloskundige
tenzij bezig met een bevalling of een spoedgeval

Op nationale feestdagen en op 1 april, de Bevrijdingsdag van Brielle, vervalt het telefonisch spreekuur.

Spoed

Telefoonnummer
SPOED: 06 - 222 06 000
(voor bevallingen,
spoedgevallen en
dringende vragen)

Voor bevallingen, spoedgevallen en dringende vragen is de dienstdoende verloskundige altijd te bereiken via het spoednummer: 06 - 222 06 000.

Bij geen gehoor

In een enkel geval kan zij de telefoon niet meteen beantwoorden. Probeer het dan na enkele minuten nogmaals of spreek je naam en telefoonnummer in zodat zij je zo spoedig mogelijk kan terugbellen.

Lukt het niet om telefonisch contact te krijgen en betreft het een spoedgeval, bel dan onze buurpraktijk Verloskundige praktijk Hellevoetsluis, tel.: 06 - 52 69 13 50.